• Oud ijzer ophaling
    voor industrie én particulier.

Oud ijzer ophaling voor industrie én particulier. Oud ijzer laten ophalen in Averbode (Scherpenheuvel-Zichem) of omgeving?

De beste prijs voor oud ijzer en andere metalen

Heeft u onlangs gerenoveerd in uw woning? Vervaardigt uw bedrijf goederen met metalen of ijzeren onderdelen? Dan is de kans groot dat u een hoop schroot heeft dat u liever kwijt dan rijk bent. Pak het verwijderen van uw oud ijzer of metaal slim aan en doe beroep op Schroothandelaar AMR – Averbode Metaal Recycling. Op die manier verdient u een mooi centje aan uw oud metaal en hoeft u zich niet te verplaatsen om het schroot weg te brengen. Ideaal, toch?!

Schroothandelaar AMR – Averbode Metaal Recycling komt met plezier bij u langs met een snelle en efficiënte service om al uw oude metalen op te halen in de ruimere omgeving van Averbode (Vlaams-Brabant), Laakdal, Westerlo, Veerle, Herselt, ... 

Uw schroot is goud waard

We zorgen ervoor dat uw oud ijzer en andere metalen snel en volgens afspraak worden meegenomen. We bieden u de beste prijs voor uw oud ijzer en oude metalen, zowel voor grote als voor kleine hoeveelheden. Hierbij kijken we naar het gewicht van uw schroot en kijken we naar de huidige dagprijs om tot een eerlijke berekening te komen. Niet enkel particulieren, maar ook bedrijven genieten van onze piekfijne service en van onze aantrekkelijke tarieven. 

Ontdek op onze website wat we wel ophalen en wat we niet kunnen ophalen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. 

Wij recycleren uw metaalafval op een correcte manier. Uw wrakken en oud ijzer worden namelijk steeds op een milieuvriendelijke manier gerecycleerd. Heeft u oud ijzer of metaal liggen dat gerust van uw domein of uit uw huis verwijderd mag worden? Onze ophaaldienst komt snel bij u langs en betaalt u de beste prijs!

Uw schroot is goud waard

TROEF 1

We zorgen ervoor dat uw oud ijzer en andere metalen snel en volgens afspraak wordt meegenomen.

TROEF 2

We bieden u de beste prijs voor uw oud ijzer en oude metalen – grote én kleine hoeveelheden!

TROEF 3

Hierbij kijken we naar het gewicht van uw schroot en kijken we naar de huidige dagprijs om tot een eerlijke berekening te komen.

TROEF 4

Niet enkel voor particulieren, maar ook bedrijven genieten van onze piekfijne service én aantrekkelijke tarieven.